juni 2017

Utan struktur frigörs inte visionen

Utan vision - ingen framtid och utan mål - ingen rörelse. Men ingen av dessa överlever utan struktur. Den som tror att visionen når genomslag i kraft av sitt eget värde har fel. Det samma gäller dina personliga drömmar. Du kan måla bilderna och drömma dig bort, men du når aldrig ett förverkligande utan struktur.

EGN:s nätverksledare certifierade

I april certifierades EGN:s nätverksledare som nu genomgått EGN Chairs Academy. Utbildningen, som består av sex moduler, syftar till att skapa en gemensam plattform för EGN:s 23 nätverksledare så att det finns ett bra ramverk att röra sig inom i faciliteringsarbetet.

Förmågan att kunna se över berget – och ta sig dit

Camilla Eriksson, Project Director Crew Operations Air Berlin och medlem i en av EGN:s Vice VD & Vice Presidents-grupper, har arbetat med förändringsledning under nästan hela sin karriär. På Medlemsbloggen skriver Camilla krönikor om ledarskap utifrån perspektivet ”Att våga är att vinna”, men också om livspusslet och förmågan att hitta sin passion som ger livet mening.

Möt EGN i vimlet

Vi finns på plats i Almedalen den 3-6 juli för att dela med oss av våra bästa nätverkstips, lyssna och skapa intressanta möten mellan människor.