Blockchain, BitCoin och hummerfiske

Varmt välkommen till frukostseminarium med EGN den 12 juni 2019 i Stockholm. Säg ”Blockchain” och många kopplar till BitCoin och olika finansiella transaktioner. Men Blockchain har väldigt många andra tillämpningsområden som t ex hummerfiske, smarta kontrakt, smarta städer och många fler. Blockchain är inte bara en teknologi, utan ett sätt att säkerställa säkerhet och minska risker. 

Den här morgonen kommer Johan Hallberg från Capgemini att berätta om några intressanta användningsfall, de senaste trenderna och varför en ledare i framtiden behöver förstå hur en teknologi såsom Blockchain påverkar och framför allt kan minska affärsrisker och öka kundlojaliteten. Han kommer att gå igenom grunderna inom Blockchain och framtida utmaningar som kommer att kunna lösas med hjälp av Blockchain-teknologi.

Johan-Hallberg.jpg

Johan Hallberg är CTO för digitala kundupplevelser på Capgemini i Skandinavien där han jobbar med bland annat innovation och nya teknologier såsom blockchain, AI och AR/VR. Han har en bakgrund som analytiker på IDC där han tittade på lokala och globala teknik trender. Just nu podcastar Johan om innovation, AI och teknikens påverkan på vårt nuvarande och framtida samhälle.

Anmälan
Eventet är främst öppet för våra medlemmar och inbjudna gäster. Om du skulle vilja komma, kontakta Ann på: ann.keve@egn.se

Värd

Följ oss på sociala medier