Kriskommunikation

Varmt välkommen till årets sista frukostseminarium med EGN den 12 december 2019 i Stockholm. Vad händer när vi står inför mer eller mindre djupa konflikter, ordningsstörning, aggression, hot och till och med våld? Vad kan jag göra när arbetsmiljön bjuder på hög belastning, både mentalt och fysiskt? Under en morgontimme lär Erik Lorinder oss att förstå de normala strukturer som finns i konflikter och att se vad som kan eskalera respektive lugna en situation. Vi får en god förståelse för konflikters natur och hur vi får till en konstruktiv kommunikation.

Erik Lorinder har en bakgrund som poliskommissarie och har arbetat på Polisavdelningen i Rikspolisstyrelsen, sedermera Nationella Operativa Avdelningen (NOA) och dess Utvecklingsavdelning. Tjänsten innebar att leda utvecklingen av Polismyndighetens Nationella Förstärkningsorganisation (NFO) och dess taktiska koncept. Idag är han senior konsult och ämnesexpert inom professionell konflikthantering på Combitech AB.

erik-lorinder.jpg

Eventet vänder sig främst till våra medlemmar och inbjudna gäster. För mer information och om du vill reservera en plats, kontakta ann.keve@egn.se.

Värd

Följ oss på sociala medier