6 November 2018

Efterlängtad premiär av ledareventet LIKE A BOSS

Efterlängtad premiär av ledareventet LIKE A BOSS

Innovativ besatthet, livslångt lärande, empatiskt ledarskap och konsten att bygga framgångsrika team med feedback-kultur, var några av de ämnen som Sveriges chefer fick del av när EGN Sverige firade 10-årsjubileum. Chefsnätverket som idag är det största i Sverige och i Europa, firade genom att bjuda in till ledareventet LIKE A BOSS, och hölls den 22 oktober på Sheraton i Stockholm.

Dagens konferencier var Henrik Hjelt som med skarphet och humor ledde publiksamtal och paneldiskussion kring ämnen som trender kring nätverkande, chefers utsatthet och aktuella ledarskapsfrågor.  Han intervjuade dagens gästtalare Johan Eriksson, Head of Specialist på Google, regissören och skådepelaren Helena Bergström och ledarskapscoachen Elizabeth Kuylenstierna. 

Johan Eriksson inledde med hisnande perspektiv och talade om artificiella kläder, livslångt lärande, att gå i kundens skor och varför Google är besatt av ständig innovation. Helena Bergström delade öppenhjärtligt med sig om att gå från att ledas till att leda, om berättelsens kraft och vikten av att vara människa hela vägen. Ledarskapscoachen Elizabeth Kuylenstierna talade om hur man som ledare bygger framgångsrika team, varför man kan älska konflikter och gav konkreta verktyg för att starta en god feedback-kultur.

Kvällsminglet och det fortsatta nätverkandet inleddes med att sommelieren Mischa Billing gav gästerna en dragning i pairing – om konsten att gifta ihop mat och dryck för en maximal smakupplevelse.

Från dagen:

”Glöm aldrig att vara människa! Den essensen talade till mig genom hela dagen, inte minst genom Helena Bergströms föreläsning om att gå från att ledas till att leda - att leda genom relationer och hela tiden se individen”.

Anna Stråle från Advectas AB

 

”Enormt inspirerad! Jag tyckte att Johans Erikssons föreläsning om det livslånga lärandet var helt fantastisk – vikten av att ständigt utvecklas för att leva i motivation och komma framåt. Blev även personligen utmanad av samtalet kring feedbackkultur och att integrera den i sin vardag”.

Lars Alsén från Lantmännen Unibake AB

 

”Tre olika talare, med så olika perspektiv, som ändå knöt ihop säcken på ett fantastiskt sätt. Kundresan och insikten kring hur mycket mer effektiv du blir som chef av ett livslångt lärande tar jag alldeles extra med mig hem”.  

Jenny Mostrom-Carlson, EF Education

Följ oss på sociala medier