2 October 2018

Premiär för LIKE A BOSS-event den 22 oktober

Premiär för LIKE A BOSS-event den 22 oktober

Vi ringde upp Daniel Stenmark, vd för EGN, Sveriges största chefsnätverk och initiativtagare till höstens LIKE A BOSS event på Sheraton i Stockholm den 22 oktober.

Vad händer på LIKE A BOSS ledarevent?
Vi firar 10-årsjubileum som chefsnätverk och hur kan det bättre firas än med ett chefsevent utöver det vanliga, tillsammans med Sveriges chefer? Våra huvudambitioner med eventet är tre; att ge våra deltagare konkreta verktyg att ta med sig hem, inspiration och nytänkande – och förstås, en riktigt stor boost i deras personliga nätverk. Till hjälp har vi bjudit in fyra gästtalare från helt olika världar, alla specialister inom sitt område. Helena Bergström från film- tv och teaterbranschen, Johan Eriksson, Head of Specialists på Google som också blev nominerad till Årets talare 2016 liksom Elizabeth Kuylenstierna, ledarskapscoach och krishanterare. Moderator är Henrik Hjelt, som med sin humor och underfundighet kommer att plocka fram det bästa till våra chefer. 

Vem vänder sig eventet till?
Först och främst våra medlemmar men även andra chefer och ledare som är hungriga på utveckling och vill få ett smakprov av vår nätverksupplevelse. Vi håller frukostseminarier runt om i landet och de senaste åren har allt fler medlemmar även efterfrågat ett nationellt forum där hela nätverket kan ses. Nätverket har chefer från hela samhället med över 560 organisationer representerade, så det finns ju en hel del utbyte att ta del av. Eventet hålls på Sheraton Hotel i Stockholm och platserna är förstås begränsade, men som medlem kan man även bjuda med sig en vän - och sin chef.

Vad kommer huvudtalarna att bjuda på?
Det ska bli väldigt spännande att höra skådespelaren Helena Bergström, som behöver vara en mästare på att sätta samman dynamiska team på kort tid. Här finns mycket att hämta för oss chefer när det gäller att skapa gruppdynamik, hantera kritiker men också när hon talar om ledarrollen bakom kulisserna och att gå från att ledas till att leda.

Johan Eriksson från Google sägs vara den man i Sverige som idag bäst svarar på frågan ”vad behöver en chef veta för att ta beslut i en allt mer digitaliserad värld?” och Elizabeth Kuylenstierna som reser världen runt med sin ledarskapsverktygslåda kommer att ge oss handfasta och konkreta tips och hjälpmedel för att skapa högeffektiva team.

Vad kommer kändiskocken Mischa Billing att bjuda på?
Mischa känner säkert många till som jurymedlem i TV4:s Sveriges mästerkock. Förutom  att hon kommer att bjuda på sina utvalda smårätter, ger hon även en unik dragning om pairing; hur man gifter olika smakkombinationer för maximal effekt. 

Boka din plats här

LIKE A BOSS event arrangeras av EGN Sverige och hålls på Sheraton Hotel i Stockholm den 22 oktober 2018. Registreringen öppnar kl 14:30, programmet håller på kl 15:00-19:00 och sedan är det fortsatt nätverksmingel. Läs mer på https://www.egn.se/likeabossevent och kontakta EGN Sverige på likeaboss@egn.se för övriga eventuella frågor.

Följ oss på sociala medier