Missa inte ett event utöver det vanliga.

LIKE A BOSS EVENT 2018 - Välkommen till en händelserik eftermiddag på Sheraton i Stockholm måndag den 22 oktober. EGN fyller 10 år och det firar vi med ett höstevent för Sveriges chefer! Aktuella talare, spännande samtalsämnen och träffsäkra insikter utlovas.

(Önskar du betala via faktura vänligen skriv till oss på likeaboss@egn.se)

Köp dina biljetter (kreditkortsbetalning) här!

Köp dina biljetter (betala mot faktura) här!


Program

14.30 Registering
15.00 Programstart
18.30 Dryck och lättare mingelmat
19.00 Nätverkande och mingel 

lab2.png

Konferencier

henrikhsvmini_0.jpg

Henrik Hjelt

Komikern och skådespelaren från bland annat Parlamentet, Time out och Extra Extra hjälper oss att på ett humoristiskt, nästan satiriskt sätt få reda på vad våra talare egentligen menar. Med initierade och underfundiga frågeställningar får han våra talare och deltagare att svara på frågor om ledarskap.

Talare

minihelena.jpg

Helena Bergström

Tema: Ledarrollen bakom kulissen
Från att ledas till att leda; med och motgångar att vara kvinna igår och idag. Talar om ledarrollen bakom kulissen - rollbesättning, gruppdynamik, hantera eventuella kritiker i gruppen. Vad är bra att ha med för energinivån? Hur leder man olika typer? Hur skapar man tillit? Likheter mellan filmens glamourösa värld och att leda ett företag? Svarar på nyfikna och o-repeterade frågor från Henrik Hjelt.

johansv.jpg

Johan Eriksson

Tema: Den snabba digitala världen - vad krävs?
Johan Eriksson ingår i Googles ledningsgrupp för Sverige där han leder alla specialister inom digitalisering. Johan kommer ta oss igenom vad som krävs för att vara en framgångsrik ledare i en värld som rör sig väldigt snabbt. Förenklat; vad sker i världen just nu och hur påverkar digitalisering oss, och vilka olika konkreta verktyg finns inom bland annat livslångt lärande och innovation vi som ledare kan använda för att hela tiden ligga ett steg före världens utvecklingstakt. 

weebeliz.jpg

Elizabeth Kuylenstierna

Tema: Framgångsrika team
Vad är det som gör att vissa grupper arbetar fokuserat på uppgiften, använder gruppens resurser som allra bäst, jobbar effektivt mot sitt mål och också når dit? Medan andra inte kommer längre än till småtjafs, interna missförstånd, brist på struktur och fokus mer inriktat på personerna i gruppen än vilket jobb som faktiskt ska utföras. Elizabeth ger oss insikter och väcker tankar.

Låt dig inspireras, få ny kunskap och ta chansen att nätverka med andra EGN:are.

Datum: Måndag den 22 oktober 2018
Tid: 15-19 (med reservation för förändringar)
Plats: Hotell Sheraton Stockholm

Boka din plats redan idag! Om du bokar före 31 augusti får du även boken "Framgång med feedback” av Elizabeth Kuylenstierna.

bok.jpg

Med humor och inspiration presenteras grunderna i feedback, fallgropar och vanliga misstag, liksom lyckoträffar och smarta tips som kan få oss att utvecklas långt över det förväntade. 

Biljetter (ex. moms)

Pris för medlem i EGN - 1.995 kr

Pris för medlem plus ”bring your boss” - för båda 2.295 kr

Pris för medlem plus ”bring a friend” - 3.990 kr

Pris för icke-medlemmar - 2.995 kr

Köp dina biljetter här!

Frågor och kontakt: likeaboss@egn.se

Följ oss på sociala medier