Michelle Obama - Medlemsevent

An intimate conversation

UNDER HALVA PRISET FÖR DIG SOM EGN-MEDLEM!

EGN ger dig en exklusiv möjlighet att på nära håll få uppleva en av de mest ikoniska presidentfruarna i USA:s historia.

Michelle Obama blev känd över hela världen som power-kvinnan som genom sitt föredömliga arbete tog uppdraget som presidentfru till en helt ny nivå.

Som USA:s First Lady och den första afroamerikanen i rollen, var hon med och skapade det mest välkomnande och inkluderande Vita Huset i historien.

Nu ger EGN dig möjlighet att möta Michelle Obama när hon kommer till Köpenhamn med föreställningen Becoming – An Intimate Conversation with Michelle Obama, där hon ärligt delar sin berättelse och sina tankar inför och under inträdet på den världsscen man står på som USA:s första dam:

- Om att trotsa förväntningar och följa sitt hjärta och övertygelse.

- Om sina nederlag och segrar och hur hon använt de möjligheter hon fått genom sin roll.

- Om att etablera sig som en stark förespråkare för kvinnor och flickor i USA och världen över och hur hon fått påverka många familjer till ett mer aktivt och hälsosamt liv.

- Om att samtidigt stå vid sin mans sida genom tuffa perioder i hans presidentämbete.

En historia, som är gripande och inspirerande både för kvinnor och män, och en gripande och oförglömlig kväll för dig som ledare.

Pris:

  1. Köpenhamn

EGN ger dig som medlem en exklusiv möjlighet att boka de bästa biljetterna till reducerat pris. Anmäl dig genom länken i den inbjudan du fått via e-mail. När du kommer in på beställningssidan är rabatten automatiskt avdragen. Ditt rabatterade pris är DKK 1540,- inkl moms (ordinarie pris DKK 3490,-). Detta är sittplatser nära scenen.

Har du inte fått någon inbjudan via e-mail? Kontakta ann.keve@egn.se

Följ oss på sociala medier