HR

Vi hjälper varandra att bli bättre.

Bygg starka professionella relationer och dela erfarenhet med andra ledare i ett förtroligt forum.

Som medlem i en av EGN:s nätverksgrupper för chefer får du tillgång till ett professionellt nätverk som kan bidra till att utveckla ditt ledarskap, generera nya insikter till din organisation och coacha dig genom personliga, yrkesmässiga och strategiska utmaningar i ett förtroligt forum.

Medlemsprofil
Medlemmar i våra nätverksgrupper är erfarna chefer med strategiskt ansvar och personalansvar. Titlar som återfinns i grupperna är HR Direktör, HR chef, HR Business Partner, Personalchef, HR Lead m.fl.

Vi har grupper för såväl toppchefer i små och medelstora företag som i större bolag och organisationer. Kontakta oss för hjälp att hitta den nätverksgrupp som bäst matchar dina önskemål, din professionella nivå och ditt verksamhetsområde.

Nätverksträffarnas teman
Teman som diskuteras på nätverksträffarna varierar mellan grupperna. Medlemmarna själva, tillsammans med nätverksledaren, sätter det strategiska målet och teman för nätverksträffarna.

Både på och mellan nätverksträffarna behandlas medlemmarnas konkreta frågeställningar. Samtliga nätverksgrupper arbetar med att belysa aktuella och kommande trender och lyfter därigenom de utmaningar som gruppens medlemmar står inför i sina yrkesroller.

Utöver detta arbetar nätverksgrupperna med ledarskapsutveckling på såväl ett personligt som övergripande plan.

Exempel på teman som kan diskuteras är talent management, förändringsledning, employer branding, mångfald, digitalisering, kultur, psykisk ohälsa och sociala medier m.fl.

Ansök om medlemskap

10 anledningar att gå med i EGN

EGN erbjuder en unik möjlighet att arbeta på djupet med din personliga ledarskapsförmåga, samtidigt som du utökar din verktygslåda och vidgar dina perspektiv, både personligen och för din verksamhet.

Ett globalt professionellt nätverk

Ett globalt professionellt nätverk

Ett förtroligt globalt nätverk där alla delar ambitionen att hjälpa varandra att bli bättre - varje dag.

Välmatchade grupper

Välmatchade grupper

Din nätverksgrupp sätts samman av erfarna nätverksrådgivare. Vi tittar bland annat på erfarenhet, yrkesroll, strategisk nivå och spetskompetens för att skapa välmatchade grupper. 

Members’ Universe

Members’ Universe

En digital plattform med 14 000 experter, en global frågefunktion, tillgång till din EGN-grupp och ett e-boksbibliotek. 

Faciliterade nätverksmöten

Faciliterade nätverksmöten

Fyra till sex möten per år, med teman som gruppen väljer, och aktuella frågor som rör just er. Nätverksgrupperna leds av certifierade, erfarna och kontinuerligt utbildade nätverksledare.  

EGN Sparring partner

EGN Sparring partner

Vi erbjuder dig som medlem ytterligare personligt stöd när du behöver hjälp att ta rätt beslut. Från och med år två får du möjlighet att diskutera din fråga på djupet med en sparringpartner. 

Mellan-jobb-medlemskap

Mellan-jobb-medlemskap

Om du förlorar eller lämnar ditt jobb, kan du som medlem behålla ditt professionella nätverk i ett år och fortsätta i din grupp till en lägre avgift – just när du verkligen behöver ditt nätverk.

Väx med nätverket

Väx med nätverket

När du utvecklas i din professionella roll kan även dina behov förändras. Då kan du som EGN-medlem matchas in i en annan nätverksgrupp som bättre passar dina aktuella utmaningar. 

Exklusiva seminarier, event och inspiration

Exklusiva seminarier, event och inspiration

Vi ordnar regelbundet seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö kring aktuella teman för att engagera, inspirera och bidra till utbyte mellan nätverksgrupper. Du får även inspiration genom nyhetsbrev och podcast. 

EGN Insights och artiklar

EGN Insights och artiklar

Du får tillgång till EGN Insights och andra artiklar, som bland annat baseras på goda exempel från medlemmar och våra nätverksgrupper. 

Affärsnytta

Affärsnytta

EGN är ett kompetensnätverk där gruppens medlemmar skapar värdet. Man kan säga att du får tillgång till ett kvalificerat bollplank med stor erfarenhet, genom din grupp. Du kan också komma i kontakt med EGN:s 14 000 globala medlemmar genom Members' Universe.

 • Varför samarbetar EGN med Harvard Business Publishing?

  EGN och Harvard Business Publishing Corporate Learning delar en tro på att de bästa ledarna lär sig och utvecklas varje dag, hela livet. De utvecklar sitt ledarskap kontinuerligt.

  Harvard Business Publishing levererar ledarutveckling och lärandeplattformar med kunskap, verktyg och innehåll med det senaste från Harvard Business School, Harvard Business Review andra erkända experter från hela världen.

  EGN skräddarsyr nätverk där mellanchefer, toppledare och specialister kan omsätta kunskap till handling genom erfarenhetsutbyte och arbete i professionella nätverksgrupper. Detta skapar personligt värdeprofessionellt värde och affärsvärde för våra medlemmar.

  Tillsammans har vi utvecklat två ledarskapsutvecklingsprogram: EGN Executive Program och EGN Leadership Program, där chefer gör varandra ännu bättre.

 • Vad är Harvard Business Publishing Corporate Learning?

  Harvard Business Publishing Corporate Learning grundades 1994 som en ideell organisation, helägd av Harvard University i Boston. Företagets uppgift är att skapa bättre ledare med större påverkan - i en snabbföränderlig värld.

  Harvard Business Publishing Corporate Learning utvecklar ledarskapsutvecklingsprogram med utvalda organisationer för chefer på alla nivåer. På detta vis kan dessa ta del av insikter och erfarenhet från professorer och lärare vid Harvard Business School, samt forskare och författare som bidrar i Harvard Business Review. Allt för att bidra med lösningar som är relevanta för dagens viktigaste affärsutmaningar.

 • Hur mycket kostar ett medlemskap?

  Ett EGN-medlemskap kan variera i pris, beroende på var du befinner dig, din senioritet och de specifika förmånerna i EGN-gruppen.

  Våra nätverksrådgivare kan hjälpa dig hitta rätt grupp baserat på din ledarskapsnivå och dina professionella behov, samt informera dig om kostnader. 

  Skriv in dina uppgifter här, så hjälper vi dig.

 • Hur fungerar nätverket?

  Med stöd av ett professionellt nätverk får du möjlighet att utbyta erfarenhet på en hög professionell nivå, samt stärka och utveckla dina egna färdigheter inom ledarskap och specialistområden.

  Som medlem i EGN får du direktkontakt med beslutsfattare, chefer och specialister över hela världen via vårt Members’ Universe online. Där kan du ställa frågor, diskutera och nätverka med över 14 000 andra medlemmar.

  Din personliga EGN-grupp är ett förtroligt forum där alla idéer och utmaningar kan diskuteras med andra på din professionella nivå. För att säkerställa förtrolighet tillåts inte konkurrensförhållanden eller leverantörsförhållanden i grupperna.

  Alla våra grupper leds av professionella och erfarna nätverksledare, som faciliterar och modererar gruppen, säkerställer värdet både under och mellan nätverksmötena, och fokuserar på din utveckling professionellt och i ledarskap.

  Vi håller också evenemang och seminarier, nätverksresor, ett mellan-jobb-medlemskap, mentorprogram, coaching för vd:s och mycket mer.

  Kontakta oss för mer information.

   

 • Hur blir jag medlem?

  Du kan ansöka om medlemskap genom att fylla i detta formulär.

  När vi har fått din ansökan kommer du att bli kontaktad av en nätverksrådgivare för en intervju, och för att hjälpa dig att hitta rätt grupp för din ledarskapsnivå och dina professionella behov.

  Alla kandidater måste godkännas både av nätverksledaren och gruppmedlemmarna innan de går med i gruppen. Detta för att säkerställa matchningen i gruppen och för att undvika konkurrens- eller leverantörsförhållanden.

Följ oss på sociala medier