Samtyckesförklaring

När du registrerar dig för nyhetsbrev godkänner du att EGN Sverige AB kan kontakta dig med inbjudningar, nyheter och marknadsföring via e-post, brev och telefonsamtal också genom appar, sociala medier, internet och andra digitala kanaler.

Du godkänner samtidigt att

  • EGN Sverige AB kan samla in och använda data om dig och länka dessa data med annan information som erhållits från t.ex. pixlar och cookies för analys för att förbättra våra tjänster och teknik och för att visa innehåll som är anpassat till dina intressen.
     
  • EGN Sverige AB kan dela data om dig och dina aktiviteter inom EGN-gruppen och med gruppens samarbetspartners* och använda sådan information för att skicka e-post anpassad till din profil.
     
  • Dina uppgifter kommer att lagras av EGN Sverige AB, som du alltid kan kontakta om du har frågor eller förfrågningar om data, om dig och dina aktiviteter.
     
  • Kommer det att komma andra relevanta produkter, samarbetspartners eller sätt att kommunicera, måste EGN Sverige AB använda detta samtycke för att informera dig och fråga om du vill uppdatera ditt samtycke eller data om dig.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke även till samarbetspartners, EGN Sverige AB har delat data genom att kontakta oss på:

EGN Sverige AB
Telefonvägen 30
126 26 Hägersten

Telefon: +46 821 07 22
E-mail: info@egn.com      

Klicka här för information om EGN:s sekretesspolicy.

*Samarbetspartners

 

Följ oss på sociala medier